Snelle service

Allround loodgietersbedrijf

Gericht op kwaliteit

Aangepaste bereikbaarheid

Loodgietersbedrijf in Sint-Niklaas

Zoekt u een geschikt loodgietersbedrijf in Sint-Niklaas voor het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van leidingen, rioleringen, de CV ketel of sanitaire voorzieningen in uw woning? We nodigen u graag van harte uit bij ons loodgietersbedrijf. Met een jarenlange ervaring in het uitvoeren van zeer uiteenlopende klussen in en rondom uw woning, kunnen we u op een vakkundige en daadkrachtige wijze van dienst zijn. Daarbij zetten we onze ervaring graag in om u te helpen bij het onderzoeken van de haalbaarheid van een zelf opgesteld plan. Bent u bijvoorbeeld van plan uw badkamer of keuken te verbouwen, maar twijfelt u over de haalbaarheid hiervan door de plek van de afvoer of leidingen? Onze loodgieters geven u graag een advies en kunnen dit advies direct voor u verwezenlijken!

 

Lange termijn samenwerking met loodgietersbedrijf in Sint-Niklaas

Ons loodgietersbedrijf in Sint-Niklaas richt zich voornamelijk op de lange termijn, door een service te bieden in zowel de installatie, het onderhoud als ook de reparatie van onderdelen in uw woning. Zo kunnen we u bijvoorbeeld eerst adviseren over het voordeel van een overstap naar een combiketel, kunnen we de combiketel vervolgens voor u installeren en komen we tot slot graag bij u langs voor het uitvoeren van onderhoud aan de CV- of combiketel. Mocht u ondanks het onderhoud toch onverhoopt te maken krijgen met een storing, dan staan onze loodgieters garant voor een reparatie aan uw ketel.

Zo heeft u bij ons loodgietersbedrijf een oplossing voor de lange termijn!

Installatiewerkzaamheden van ons loodgietersbedrijf

De ervaren loodgieters van ons loodgietersbedrijf in Sint-Niklaas kunnen u bij het uitvoeren van verschillende soorten installatiewerkzaamheden van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van nieuwe leidingen bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. Bij dergelijke klussen kan de hulp van een loodgieter zeer wenselijk zijn, omdat de kans op lekkages anders erg groot is. Hoewel het aanleggen van leidingen op voorhand behoorlijk simpel lijkt, blijkt dit lang niet altijd zo te zijn. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat leidingen niet goed op elkaar aansluiten, waardoor er speling tussen de leidingstukken ontstaat. Om dit te voorkomen kunt u het leidingwerk het beste door een loodgieter aan laten leggen.

Ook voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel of het installeren van sanitaire voorzieningen in uw woning kunt u ons loodgietersbedrijf inschakelen. Net zoals bij het aanleggen van leidingen is het ook bij het aansluiten van sanitaire voorzieningen erg belangrijk om speling tegen te gaan. Speling zou ertoe kunnen leiden dat het water in de afvoer langzaam naar buiten sijpelt en in uw woning trekt. Het gevolg hiervan is een vervelende, lastig te herstellen waterschade aan muren, vloeren en plafonds.

Onderhoudsklussen in huis uitvoeren

Naast de installatiewerkzaamheden die ons loodgietersbedrijf in Sint-Niklaas voor u kan uitvoeren helpen we u ook graag bij het onderhouden van loodgieterselementen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van de cv-ketel om storingen tegen te gaan, het onderhouden van de afvoer tegen verstoppingen, enzovoorts. Dergelijke complicaties kunnen een grote ergernis vormen voor woningbezitters, waardoor voldoende onderhoud van groot belang is. Onze loodgieters raden woningbezitters aan om de loodgieterselementen binnen hun woning zeker eens per twee of drie jaar te laten onderhouden om complicaties tegen te gaan.

Bij het onderhouden van de cv-ketel lopen we uw cv-ketel na op een beginnende slijtage aan onderdelen. Waar nodig zullen we de versleten onderdelen direct voor u vervangen! Ook zullen we de binnenzijde van de cv-ketel grondig reinigen. Zo voorkomen we dat stofhopen de werking van uw cv-ketel kunnen belemmeren.

  })(jQuery)