Loodgieter Temse
Voor al uw loodgieterswerkzaamheden

> Snelle service

> Allround loodgietersbedrijf

> Gericht op kwaliteit

> Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Hulp bij verstoppingen nodig? Bel onze loodgieter in Temse!

Heeft u momenteel last van een vervelende stank in uw woning? Lijkt het doorspoelen van uw toilet steeds lastiger te worden? Vermoedelijk heeft u last van een verstopping in uw afvoer! Bel onze vakkundige loodgieter in Temse om de verstopping voor u te komen verhelpen. Tijdens het verhelpen van een verstopping spuit onze loodgieter in Temse de afvoer onder een hoge druk door. Verstoppingen worden hierbij letterlijk voor u opgelost. Naast de hulp die onze betrouwbare loodgieter in Temse biedt bij het verhelpen van verstoppingen, kan de loodgieter u ook van dienst zijn bij verschillende andere loodgieterswerkzaamheden. Schakel de hulp van de loodgieter in Temse bijvoorbeeld ook in voor het leggen van leidingen, het aansluiten van sanitair op de afvoer of het installeren van een cv-ketel in huis.

 

Zelf een verstopping voorkomen

Voorkomen is vanzelfsprekend beter dan genezen, dat geldt ook voor verstoppingen in de afvoer. Er zijn verschillende producten waarmee u de kans op een verstopte afvoer kan verkleinen. Maakt u momenteel bijvoorbeeld al gebruik van een zeefje in de gootsteen? Beperkt u het gebruik van toiletpapier al? Probeert u de bladeren in de herfst op te vangen met een bladvanger over uw regenpijpen? Enzovoorts.

Onze loodgieter in Temse geeft u graag meer van deze tips om samen een verstopte afvoer te voorkomen. Een verstopping helemaal uitsluiten is vaak niet mogelijk, waardoor wij het u aanraden om onze loodgieters zeker eens per twee jaar in te schakelen voor het laten doorspuiten van de afvoer. Hiermee worden beginnende verstoppingen voor u opgelost.

icon1

Loodgieterswerkzaamheden

 

icon2

Lekkages

 

icon3

Riool ontstoppen

 

icon4

Onderhoud CV ketel

camera inspectie in sint niklaas
Call Now Button