Snelle service

Allround loodgietersbedrijf

Gericht op kwaliteit

Aangepaste bereikbaarheid

Lekkages in Sint-Niklaas

Naast verstoppingen in de afvoer of riolering van woningen en storingen in een CV- of combiketel, vormen lekkages de grootste ergernis voor veel huishoudens. Een lekkage is vaak moeilijk te verhelpen, omdat de bron ervan niet of nauwelijks te vinden is soms. Daarbij kan een lekkage zorgen voor een waterschade die amper te herstellen is, denk bijvoorbeeld aan waterschade aan belangrijke documenten, rottende plekken in het houtwerk van uw dak of een schimmel op uw muren en plafonds. Reden genoeg om een lekkage zo snel mogelijk aan te laten pakken door een erkende loodgieter of timmerman. Voor het verhelpen van lekkages in Sint-Niklaas of omgeving staan onze loodgieters voor u klaar om te helpen! Zij hebben een ruime ervaring in het oplossen van lekkages en kunnen u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn.

 

Lekkages verhelpen in Sint-Niklaas

Het verhelpen van lekkages in Sint-Niklaas begint vanzelfsprekend bij het vinden van de bron van een lekkage. Zit er een scheurtje in een afvoer, loopt er water tussen uw dakbedekking en het houtwerk van uw dak door, heeft een leiding beschadigingen opgelopen, enzovoorts. Wanneer de bron gevonden is zullen onze loodgieters zorgen voor een tijdelijke of waar mogelijk structurele oplossing tegen de lekkage. Soms is noodzakelijk om een specifiek onderdeel te vervangen, die niet altijd op voorraad is bij ons. Of denk bijvoorbeeld aan de situatie waarin een leiding vervangen moet worden!

Wat de vereiste oplossing ook is, samen zorgen we voor het stoppen van de lekkage!

Lekdetectie in huis uitvoeren bij lekkages

Een van de meest vervelende aspecten van lekkages in Sint-Niklaas is het feit dat lekkages op tal van verschillende plekken in huis kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan lekkages onder uw dakbedekking, lekkages rond leidingen, lekkages bij de afvoer, enzovoorts. In het geval dat een lekkage bij leidingen tussen muren of vloeren is ontstaan, zult u deze vaak niet meteen herkennen. Pas op het moment dat de eerste vormen van waterschade ontstaan zult u de lekkage opmerken! Waterschade herkent u aan de lelijke schimmelplekken die op uw muren kunnen ontstaan, rottende plekken in houten meubels of houten vloeren, enzovoorts. U wilt een dergelijke waterschade vanzelfsprekend zo goed mogelijk tegengaan.

Onze ervaren loodgieters kunnen bij lekkages in huis een lekdetectie voor u uitvoeren. Met de geavanceerde hulpmiddelen die we hierbij kunnen gebruiken is het relatief eenvoudig om de bron van een lekkage voor u te achterhalen. Denk bijvoorbeeld aan een ultrasoon detectie, waarbij men aan de hand van ultrasone trillingen naar de bron van een lekkage zoekt. Door op deze manier lekkages op te sporen wordt het gebruik van hak- en breekwerk in huis steeds minder noodzakelijk. Zo voorkomen we dat u nog tijden in het puin blijft zitten na het oplossen van lekkages.

Voorkom lekkages bij de aanleg van leidingwerk

Het aanleggen van leidingwerk wordt steeds vaker door woningeigenaren zelf gedaan, met alle gevolgen van dien. Hoewel het aanleggen van leidingen op voorhand behoorlijk makkelijk lijkt, blijkt dit in de praktijk niet zo te zijn. Als leidingstukken bijvoorbeeld niet goed op elkaar aansluiten ontstaat er speling tussen de leidingstukken. Via deze speling kan het water heel geleidelijk uit de leidingen sijpelen en vervolgens in uw woning trekken. Door een van onze ervaren loodgieters in te schakelen voor het aanleggen van leidingwerk in huis maakt u de kans op lekkages aanzienlijk kleiner.

  })(jQuery)